ÎNSCRIEREA COPIILOR ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR pentru anul școlar 2021-2022

ÎN ATENȚIA PĂRINȚILOR


În contextul epidemiei COVID 19, vă recomandăm completarea cererii de înscriere ONLINE, alegând una dintre următoarele variante:

  • pe site-ul: inscriere.edu.ro
  • pe adresa de e-mail a școlii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


În zilele de 29.03 și 30.03. 2021 are loc simularea Examenului de evaluare națională la clasa a VIII-a.

Prin urmare, vă recomandam să folosiți în intervalul orar 8-13 doar varianta online de înscriere.

OM 3.473/10.03.2021

ART. 13 (3) În situația completării online a cererii de înscriere sau a transmiterii prin e-mail sau prin poștă, părintele va transmite unității de învățământ declarația-tip pe proprie răspundere, prevăzută în Anexa nr. 3 la prezenta Metodologie, cu privire la veridicitatea informațiilor completate în cerere.

(4) Validarea cererii-tip de înscriere este obligatorie și se face la unitatea de învățământ la care părintele solicită înscrierea sau prin intermediul mijloacelor electronice și constă în compararea datelor introduse în aplicația informatică cu documentele transmise de către părinte. Prezentarea de înscrisuri false se pedepsește conform legii și atrage pierderea locului obținut prin fraudă.


IMPORTANT!

Art. 13 (9) ordinea în care (părinții) se programează telefonic pentru completarea și/sau validarea cererilor-tip de înscriere sau în care se prezintă pentru completarea și/sau validarea cererilor-tip de înscriere nu presupune crearea unei liste de preînscriere și/sau acordarea unei priorități la înscriere.